KULTURO header image 3

KULTURO #39 TAL OG CIFRE

Forside til KULTURO #39KULTURO NO. 39
21. årgang, 2015
© KULTURO, skribenter og kunstnere

KULTURO #39 blev udgivet 18. april 2015 og kan købes hos vores forhandlere eller her på siden.

Læs lederen her

I dette nummer af KULTURO sætter vi fokus på tallenes og cifrenes betydning for kulturen. Tallet er måske nok noget matematisk, som vi lærer at regne med fra barnsben, men det er samtidig værd at tage tallet seriøst både som kulturel forestilling og som del af sociale formationer. I kunsten og litteraturen virker de kvantificerende tal som en formel målestok for både produktion og reception, og tallene viser sig også eksplicit som indhold, når skriften benytter sig af talbegrebet eller tallet bliver til et tegn i billedet.

KULTURO #39 præsenterer artikler af Bo Kampmann Walther, Ida Marie Nissen, Christoffer Basse Eriksen og Jacob Ølgaard Nyboe. Af kunstneriske bidrag har vi blandt andre Kristoffer Ørum, Astrid Marie Christiansen, Mogens Jacobsen samt forside af Thea von der Maase. KULTURO #38 indholder også litterære tekster af Simon Grotrian og et udvalg af ‘Pengelege’ fra fællesbogen Frit flet af Naja Marie Aidt, Mette Moestrup & Line Knutzon.

Læs indholdsfortegnelsen

Køb KULTURO #39 her

 

Notice: link_pages har været forældet siden version 2.1.0! Brug wp_link_pages() i stedet. in /customers/f/3/f/kulturo.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4435