KULTURO header image 3

KULTURO #37 I PERIFERIEN

Forside til KULTURO #37 I PERIFERIENKULTURO NO. 37
20. årgang, 2014

© KULTURO, skribenter og kunstnere

Kulturo #37 blev udgivet 11. april 2014 og kan købes hos vores forhandlere eller her på siden.

Læs lederen her

I dette nummer af KULTURO dykker vi ned i periferien og ser på de kulturelle og kunstneriske aktiviteter, der finder sted dér. Ønsket er at hylde marginaliserede fænomener, der sjældent finder vej til spisesedler og artikler i de store nyhedsmedier; ikke fordi de sammen udgør en art ‘periferi-kanon’, men fordi de på hver deres måde indeholder særlige kvaliteter, der fortjener at blive bragt frem i lyset. Kulturelle fænomener, der kan karakteriseres som perifere, er i dette nummer repræsenteret af den japanske tegnefilmsporno hentai og den engelske subkultur Northern Soul.

KULTURO #37 præsenterer artikler af Kasper Opstrup, Gregory Sholette, Randi Gressgård, Jakob Jakobsen og et email-interview med kunstneren E.B. Itso. Af kunstneriske bidrag har vi blandt andre Philip Guston, sammenslutningen REPOhistory og forside af Anna Weber Henriksen, nye litterære tekster af Peter Johan Meedom og Anne-Sophie B. Mortensen samt nyoversættelser af den amerikanske digter Michael Palmer.

Køb KULTURO #37 her

 

Notice: link_pages har været forældet siden version 2.1.0! Brug wp_link_pages() i stedet. in /customers/f/3/f/kulturo.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4435